Annonsera

LiTHanian går hem direkt i postlådan till de cirka 3500 teknologstudenterna som är medlemmar i LinTek och läggs även ut över hela Linköpings och Norrköpings campusområden. LiTHanian, Linköpings teknologkårs tidning, startades redan 1972. Tidningen utkommer fem gånger per år med 36-40 sidor per nummer och produceras av en deltidsarvoderad chefredaktör, tillsammans med en idell redaktion.

Linköpings teknologer är en attraktiv målgrupp: de är stora konsumenter av teknik, datorer, litteratur, sport, nöjen och mycket mer. De kan även räknas till framtidens höginkomsttagare och industriledare. Är du i anställningstagen, vill marknadsföra ditt företag mer långsiktigt eller erbjuda en produkt är LiTHanian en effektiv väg att nå ut till studenterna i Linköping och Norrköping. Sifo-undersökningar har visat att LiTHanian är Sveriges mest lästa studenttidning. 

All annonsering i LiTHanian sköts av Newsfactory AB. Är du intresserad av att annonsera? Tag kontakt med Erik Tingström,  telefon: +46 8 505 73 812, mail: 

Annonsinfo 17/18 - med priser, format samt datum för materialinlämning och utgivningsdatum.

LiTHanian på Instagram
Instagram
LiTHanian på Facebook