Välkommen till LiTHanian

LiTHanian är LinTeks kårtidning och den skickas hem till alla som är medlemmar. Tidningen utkommer med fem nummer per år och har en ideell redaktion och en arvoderad chefredaktör. LiTHanian finansieras till största delen av annonser.

Nyheter

LiTHanian 2017-03-29 15:46

LiTHanian #2 2017 - Ute nu!

Årets andra LiTHanian finns nu på nätet! Läs den här - LiTHanian #2

LiTHanian 2017-03-01 18:02

LiTHanian #1 nu på nätet

Årets första LiTHanian finner du på följande länk - LiTHanian #1 2017

LiTHanian 2016-05-29 16:14

Terminens sista nummer!

Nu finns LiTHanian #3 uppe för läsning! Hoppa över till Tidningar för att läsa om redaktionens bästa sommartips och mycket mer!

Jag vill passa på att tacka alla läsare för det gångna läsåret. Årets redaktion tackar härmed för sig och önskar all lycka åt våra efterföljare!

Trevlig sommar!

LiTHanian 2016-04-09 14:07

LiTHanian #2 ute nu!

Det har redan blivit april månad, våren uppenbarar sig och man kan lägga mössan och vantarna på hyllan.

Nu kan ni dessutom lägga vantarna på senaste numret från LiTHanian, ett härligt nummer med pyssel och annat skoj i välmåendets tecken. Ni hittar som vanligt en länk till numret på vår tidningssida.

LiTHanian 2015-12-21 10:29

TÄVLING - Var är musiken?

För andra året i rad kommer evenemanget ”Where´s the music” till Norrköping och nu har du chans att vinna två biljetter till dig och en vän för att uppleva denna festival! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan ”Mellan vilka datum pågår festivalen?” samt kort motivera varför just du ska vinna. Tävlingen startar den 21 december och pågår fram till den 31 december. Två vinnare kommer att väljas ut. Maila ditt svar till skribent3@lintek.liu.se

Lycka till!

LiTHanian 2015-12-06 20:04

LiTHanian #5 ute nu!

Hej och glad andra advent!

December är här men någon snö har ännu inte infunnit sig på LiU. På tal om vädret så kan du i #5 av LiTHanian läsa om klimatet och hållbarhet! Med den smidiga övergången återstår bara att säga att senaste numret hittar du här och önska alla läsare en riktigt GOD JUL!

LiTHanian 2015-11-12 16:51

Nummer 5 till pressarna!


Kalenderårets avslutande nummer av LiTHanian är i antågande och i detta nummer 5 ligger fokus på klimatveckan och hållbarhet. Dessutom bjuds det på spännande intervjuer med bland annat programledarna för Musikhjälpen som i år hålls i Linköping!
Numret beräknas dyka upp i brevinkastet vid månadskiftet. Blir abstinensen för stor kan kanske ett av våra tidigare nummer vara till glädje.

Kalenderårets avslutande nummer av LiTHanian är i antågande och i detta nummer 5 ligger fokus på Klimatveckan och hållbarhet. Dessutom bjuds det på spännande intervjuer med bland annat programledarna för Musikhjälpen som i år hålls i Linköping!

Numret beräknas dyka upp i brevinkastet vid månadskiftet. Blir abstinensen för stor kan kanske ett av våra tidigare nummer vara till glädje.

LiTHanian 2015-04-09 16:09

Nummer två, farligt spännande

Årets andra tidning bjuder på massor av mysterier och spännande läsning! I det nya numret av LiTHanian har ett mord begåtts. Är du smart nog att lista ut hur det gick till? Skicka in vem som är mördaren och vilket mordvapen som användes till lithanianred@lintek.liu.se senast den 12 april och var med i utlottningen av ett fint pris!

Du vet väl att alla tidningar även finns tillgängliga på webben samma dag som de dyker upp i brevlådan? Är du rädd för att snubbla över nätverkssladdarna när du navigerar sidan efter tidningen? Frukta ej det går det lika bra att klicka på omslaget för att läsa.

//webbredaktören

I nya numret av LiTHanian har ett mord begåtts. 
Redaktionen behöver nu din hjälp att lista ut vem mördaren är och vilket mordvapen som användes. 
LiTHanian 2015-02-03 01:25

Redaktionen presenterar: årets första tidning!

Ni läste rätt gott folk, årets första utgåva av LiTHanian är nu ute! Gör dig redo för framtiden och lär dig receptet på drömmar redan idag. Du kan som vanligt avnjuta det senaste nummret online.

(klicka på omslaget för att läsa).

LiTHanian 2014-11-24 14:48

#5 redo för läsning!

Har du gått och räknat sekunderna sedan förra nummret i väntan på nästa tidning? Nu kan du sluta med det, för den är äntligen här!
Har du inte fått nummret direkt i brevlådan går det självklart lika bra att ta del av den online.

(klicka på omslaget för att läsa)

LiTHanian #5
LiTHanian på Instagram
Instagram
LiTHanian på Facebook